Zonwering

Wakker Zonwering heeft een uitgebreid assortiment in zonwering, met elk een eigen uitstraling en unieke eigenschappen. Zo bepalen we samen de juiste zonwering voor uw woning, voor de uitstraling naar uw smaak en wensen! Onze medewerkers hebben een brede kennis en ervaring in het adviseren van de beste keuze voor u.

Pergolazonwering

Pergolazonwering geeft u vrije keuze in het kiezen van open lucht, gedeeltelijke schaduw of zelfs tijdelijke bescherming tegen weer en wind.

Lees verder

Markiezen

Markiezen geven uw woning of bedrijfspand een kleurrijke uitstraling en zijn uitermate effectief in zonwering.

Lees verder

Terrasschermen

Op een prachtige zomeravond wilt u ‘s avonds nog lekker kunnen genieten op uw sfeervolle terras. Met de terrasschermen van Wakker Zonwering geniet u het meest van de zomer!

Lees verder

Buitenjaloezieën

De buitenjaloezieën van Wakker Zonwering verwelkomen de zon in huis, zonder hitte. Ze zorgen voor schaduw in uw woning, zonder het uitzicht weg te nemen.

Lees verder

Rolluiken

Met rolluiken heeft u volledige controle over de koelte en lichtinval in uw woning. De rolluiken van Wakker Zonwering zijn uitermate functioneel en stijlvol en geschikt voor ieder type raam.

Lees verder

Verandazonwering

Met verandazonwering kunt u ultiem genieten van het buitenleven in uw veranda. Ook tijdens de zonovergoten zomerse dagen of tijdens de juist wat frissere momenten op de dag.

Lees verder

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn uitermate effectief in het weren van de zon. Ze houden warmte en schittering tegen, maar zorgen ervoor dat u toch zicht houdt naar buiten.

Lees verder

Horren

Een hordeur of -raam is dé ideale oplossing om insecten buiten te houden. De horren hebben een innovatief ontwerp en bestaan uit een combinatie van gevouwen gaas, stabilisatiekoorden en aluminium frame.

Lees verder

Windvaste screens

Screens zijn vlak hangende zonweringen en zijn uitstekend om warmte en wind tegen te houden. Deze vorm van zonwering wordt steeds populairder en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw woning.

Lees verder

Inspiratie

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering