De veranda of overkapping heeft inmiddels bij velen een plek gevonden als uitbreiding van de woning. Maar wat kan het er warm worden in de volle zon! Een verandazonwering is eigenlijk onmisbaar voor je overkapping met glas. Bij ons kom je dan uit op de verandazonwering van Allround. Deze is uitgerust met een veersysteem. Het doek wordt hierdoor goed op spanning gehouden. Ook is de verandazonwering windvast. De zonwering kan zowel boven- of onderlangs geplaatst worden. Er is een ruime keuze in kleuren en dessins waardoor je altijd de verandazonwering hebt die helemaal past bij jouw stijl. Standaard wordt de verandazonwering geleverd met een Somfy IO motor met afstandsbediening. Deze is te koppelen met een Somfy Tahomabox om al je Somfy IO zonwering te kunnen bedienen met je smartphone. Waar je ook bent.

Spanningsveld

De verandazonwering van Allround is uitgerust met een veersysteem. Het doek wordt hierdoor constant goed op spanning gehouden. Ook is de verandazonwering windvast. Strak werk!

Kies je stijl

Er is een ruime keuze in doeken waardoor je altijd de verandazonwering hebt die helemaal past bij jouw stijl. Uiteraard beschikken we over een collectie met de laatste trends, materialen en dessins. 

Bediening 

Standaard wordt de verandazonwering geleverd met een Somfy io motor met afstandsbediening. Een extra optie is de Tahomabox waarmee je al je Somfy io zonwering kunt bedienen met je smartphone. Waar je ook bent. 

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering