Wij maken er geen geheim van; eigenlijk zijn we een beetje verliefd op de markies. Deze tijdloze zonwering heeft zich al jaren bewezen en heeft daarbij zijn charme niet verloren. Voorheen waren ze van hardhout, tegenwoordig leveren wij onze markiezen van hoogwaardig aluminium. Dit maakt de perfecte combinatie van onderhoudsvriendelijk materiaal en de klassieke uitstraling van de markies. 

Bediening 

De markies wordt standaard geleverd met handbediening door middel van een touw. Tegen meerprijs kan de markies elektrisch worden bediend. Nog een extra optie is de solar motor die oplaadt door middel van een ge├»ntegreerde zonnepaneel. Hierdoor hoeven er binnen geen snoeren weggewerkt te worden met kabelgoten. 

Doeken 

De uitstraling van de markies wordt mede bepaald door het doek dat wordt toegepast. Wij hebben een ruime collectie dessins om uit te kiezen zodat er zeker weten eentje voor jou tussenzit. We laten de doeknaden altijd verlijmen door de fabrikant voor een langere levensduur.

Effectief 

De markies is een zeer effectieve vorm van zonwering. De zijkanten zijn gesloten waardoor er geen zijlicht naar binnen valt. Waar je wel op moet letten is laagstaande zon. Als je daar dagelijks last van ervaart is een zipscreen misschien een betere keuze. Maar daar adviseren wij jou graag in!

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering