Met rolluiken heeft u volledige controle over de koelte en lichtinval in uw woning. De rolluiken van Wakker Zonwering zijn uitermate functioneel en stijlvol en geschikt voor ieder type raam. Daarnaast werken rolluiken energiebesparend en houden ze warmte langer binnen. De rolluiken van Wakker Zonwering kunnen geleverd worden met elektrische bediening, zodat u zelfs op afstand de belichting van uw woning in kunt stellen.

Elektrische bediening

Het bedienen van uw rolluiken was nog nooit zo eenvoudig. Met een wandzender of afstandsbediening regelt u gemakkelijk licht en schaduw. Vanuit uw bed, de bank of waar u zich ook bevindt. Met een automatische lichtsensor kunt u de belichting zelfs vooraf instellen.

Energiebesparend

Met rolluiken houdt u de warmte in huis. De stilstaande luchtlaag tussen raam en rolluik werkt isolerend en bespaart enorm in stookkosten. Zo kunt u tot wel 40% besparen op uw energieverbruik!

Controle over koelte en lichtinval

Wilt u op een warme dag genieten van de koelte in uw woning? Of wilt u juist genieten van ultieme lichtinval op een mooie zomerse dag? Met de rolluiken van Wakker Zonwering houdt u de zon volledig onder controle in uw woning.

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering