Verreweg de meeste screens die we verkopen zijn windvast (zipscreen). Dit houdt in dat het doek wordt vastgezet in de zijgeleiders. Dit voorkomt dat het doek wind vat en uit de screen waait. Fijn voordeel is dat het screendoek altijd mooi strak zit. De zipscreen is een subtiele maar effectieve zonwering die past bij een strakke uitstraling. 

Kleur kiezen

De zipscreen van Allround Zonwering wordt geleverd in 100+ standaard RAL kleuren. Gigantisch veel keuze dus, zonder meerprijs. 

Screendoek Serge of Ecole

In plaats van het standaard Serge screendoek kun je kiezen voor Ecole 1% screendoek. Dit is ideaal voor ruimtes waarin gebruik wordt gemaakt van beeldschermen, maar ook voor bijvoorbeeld je slaapkamer als je het daar graag wat donkerder wil hebben.

Bediening

Standaard wordt de Nova zip geleverd met een Somfy io motor.  Nog een extra optie is een Somfy io solar motor met een zonnepaneel in de bak. Er hoeven dan geen snoeren weggewerkt te worden waardoor het binnen ook lekker strak blijft. Met een Tahomabox kun je al je Somfy io zonwering bedienen met je smartphone. Waar je ook bent. Je kunt ook kiezen voor een Somfy LT motor met een opbouw wandschakelaar. Deze kan niet gekoppeld worden aan de Tahomabox. 

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering