Het terrasscherm (ook wel knikarmscherm genoemd) is een heerlijke zonwering voor je terras. De terrasschermen van Allround Zonwering zijn voorzien van sterke armen voor een hoge windstabiliteit. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor zo’n groot oppervlak! Tip: haal de zonwering niet gelijk op als de zon weg is. De warmte blijft er namelijk nog een tijdje onder ‘hangen’, wat erg aangenaam kan zijn als het afkoelt ’s avonds en je nog even lekker buiten wil zitten. 

Montage

Voor extra solide montage passen we waar nodig extra muursteunen toe. Wij kijken ook altijd eerst of de gevel een sterke basis is. Mocht een terrasscherm een risico opleveren voor je muur dan is de pergolazonwering soms een betere keuze. Natuurlijk helpen we je met eerlijk en betrouwbaar advies hierin!

Bediening 

Wij leveren het terrasscherm standaard met een Somfy io motor met afstandsbediening, wel zo handig! Een extra optie is de Tahomabox waarmee je al je Somfy io zonwering kunt bedienen met je smartphone. 

Stijlvolle doeken

Wij beschikken over een ruime collectie doeken om uit te kiezen. Uiteraard met de laatste trends, kleuren en dessins. Gemaakt van sterk geweven materiaal voor een optimale bescherming tegen zonlicht.  De doeken zijn kleurvast en enorm duurzaam. 

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering