Heeft een open ruimte waar uw beschut wilt zitten? Met de schuif- en draaibare glaswanden van Wakker Zonwering kunt u iedere dag kiezen uit open of dicht. De glazen veranda’s van Wakker Zonwering zijn van topkwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten glas: transparant, opaal of zonwerend. Voor een unieke uitstraling van uw woning en ultiem comfort!

Glas

Kiest u voor een stijlvol glazen verandadak? Bij Wakker Zonwering heeft u keuze uit verschillende glasmaterialen: transparant, opaal of zonwerend. Zo heeft u altijd vol uitzicht op de buitenlucht, terwijl u geniet van de sfeer en temperatuur van binnen.

Aluminium

Of kiest u uit een stijlvolle hoogglans-verandadak van poli-materiaal? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. Zo zit u altijd droog, beschut tegen de zon en neerslag. De veranda’s in topkwaliteit aluminium zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Het verschil maken

De verandadaken van Wakker Zonwering maken het verschil. Het geeft u uw terras een stijlvolle en unieke uitstraling. Zo haalt u het maximale uit het buitenleven, voor dat vakantiegevoel het hele jaar door.

Tegen wind en neerslag

De veranda’s van Wakker Zonwering zijn van topkwaliteit en houden wind en neerslag tegen. Om toch gezellig buiten te kunnen zitten, ook al schijnt de zon niet.

Zonwerend

Kiest u uit een veranda met zonwerend materiaal? Dan kunt u ook tijdens de warme dagen, koel buiten zitten. Zo reguleert u de temperatuur in uw veranda zoals u wilt!

Inspiratie

Inclusief montage

50

50 jaar ervaring

Vakkundige oplevering